DanDomain webshop SEO

Har du en Dandomain webshop version 8.1, så er her nogle gratis tips til SEO.

Title tag og Meta description kan nu sættes på flere sider. Titel taget er overskriften som kommer frem på søgeresultater og meta description er teksten som fortæller kunden hvad produktet er. Begge er nyttige at have på. Titlen er noget af det vigtigste i SEO generelt, så sørg for den er beskrivende, kom et søgeord i og begræns den til 65 tegn med kommaer og mellemrum.

Der er nu rich snippets på pris, lagerstatus og produktbillede. Det gør at Google forstår danske priser, kan se at vareren er på lager og hvilket billede som hører til produktet.

Der er allerede rich snippets på varerens navn og varenummer, så med de nye snippets ved kunder som søger med Google en masse om produktet inden de kommer ind på hjemmesiden.

Efter du har opdateret til version 8.1, går der noget tid inden Google kan se de nye ændringer. Du kan teste dem i Google webmaster tools.

Nu er det muligt at skrive alt-tekster til dit hovedbillede selv. Før blev producentens navn sat ind og det giver Google ikke meget for. Så med en god alt-tekst kan du komme højere op på Google. Du kan også ændre i alt-teksten for billederne til andre sprog, hvis du har en webshop med flere sprog.

Nu kan du fortælle Google hvilket sprog dine sites er på med Sprogversionering med rel =”alternate” hreflang=”x” som er med i version 8.1. Det gør at Google ikke ser dine sites som duplicate content og banner dem. Meget nyttigt.