Hold styr på dine placeringer

Mulighederne for tracking af dine keywords er mange, der findes både gratis og betalt software der kan hjælpe dig med at holde styr på dine placeringer. Hos dotSEO har vi igennem tiden prøvet mange forskellige tools, så som RankTracker og TinyRockets, men bedst af alle værktøjerne vi har prøvet må være Danske AccuRanker – prøv det gratis i 14 dage, klik her!

AccuRanker – Få overblik over dine søgeord!

Tjek dine søgeords placeringer - hurtigt og nemt!

AccuRanker er en webbaseret platform, du skal derfor ikke installere nogen programmer eller gøre noget aktivt i løbet af dagen for at få dine nyeste placeringer i søgeresultatet. Ud over at give dig et skarpt og hurtigt overblik over dine placeringer, har du også mulighed for at følge med i dine konkurrenters placeringer!

 

AccuRanker kan også spore dine sociale aktiviteter på Facebook , Twitter og Google+, og du kan integrerer med Google Analytics, Webmasterværktøjer og meget mere!

Du har desuden mulighed for at sætte automatisk rapportering op – leveret direkte i din eller din kundes email indbakke!

Prøv AccuRanker gratis i 14 dage – klik her

About Paw Hellegaard

Senior SEO konsulent Paw Hellegaard har arbejdet professionelt med SEO siden 2007, hans erfaring og viden er din garanti for, at det bestilte arbejde bliver udført professionelt - hver gang.

Speak Your Mind

*