Linkbuilding

Professionel og effektiv linkbuilding, hvor alle virksomheder og organisationer kan være med. På baggrund af vores erfaring skaber vi trygge rammer for jer – og de bedste resultater. Få hjælp til søgemaskineoptimering – Kontakt SEO konsulenten Paw Hellegaard på telefon 31452201.

Et link er en lille del af en tekst på internettet, der leder dig direkte hen til en anden hjemmeside, når du klikker på den. Udtrykket linkbuilding betyder, at vi skaber links i forbindelse med din hjemmeside – både links på din egen hjemmeside, der leder hen til andre hjemmesider, og links på andre hjemmesider, der leder hen til din hjemmeside.

Links gør din hjemmeside attraktiv i Googles øjne – men en stor mængde links i sig selv er ikke nok. Det spiller også en stor rolle, hvilken kvalitet der er på den hjemmeside, der linkes til – og hvor populær hjemmesiden er.

Linkbuilding kræver hårdt arbejde, tålmodighed og knowhow. Vi har flere års solid erfaring med linkbuilding for store og små virksomheder i Danmark og udlandet.

Linkbuilding er en af de vigtigste faktorer indenfor søgemaskineoptimering. Med den rette strategi kan jeres hjemmeside hurtigt stryge til tops i Googles søgeresultat!

Få et uforpligtende tilbud på linkbuilding – fra 1.500 kr pr. måned

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres fremtidige linkbuildingkampagner. Udfyld og send den korte formular til venstre, så ringer vi til dig snarest muligt!

Gratis tips og tricks til linkbuilding

Bonuslinks

Bonuslinks kan give dig et godt skub opad listerne over søgeresultater på f.eks. Google. Et bonuslink er et link til din hjemmeside, som kommer fra en anden hjemmeside, der har indhold indenfor samme emner som din egen hjemmeside. Hvis du eksempelvis sælger hesteudstyr, vil et link fra en hjemmeside om rengøringsmidler ikke have lige så god effekt, som hvis linket i stedet kommer fra en side om heste.

Linkbuilding tager tid!

Det er en løbende proces, som skal passes og plejes – dine konkurrenter bruger også lang tid på linkbuilding.
Tilføj din hjemmesides adresse til så mange linkkataloger som overhovedet muligt. Men husk at gøre det således, at det ser naturligt ud – fire-fem links om dagen, syv dage om ugen – skaber du for mange links på én gang, bliver Googles programmer mistænksomme overfor din hjemmeside.