Onsite optimering

Et af de vigtigste elementer i søgemaskineoptimering er onsite optimering. Uden optimering af indholdet på din hjemmeside er chancerne for gode placeringer i søgemaskinerne lig med nul.

Uden godt og relevant indhold på din hjemmeside, får du ikke en god placering på søgemaskinerne. Søgemaskinerne er opbygget omkring algoritmer, der bestemmer hvor din hjemmeside skal være placeret i søgeresultatet. Følger du ikke søgemaskinernes anvisninger, og hjælper du ikke søgemaskinerne på vej til at forstå indholdet på din hjemmeside, vil din hjemmeside få en dårlig placering.

Når vi udfører onsite optimering af en hjemmeside, arbejder vi med ting som tekstplacering, brødtekst, overskrifter, billeder samt selve opbygningen af hjemmesiden.

Hos dotSEO kan vi hjælpe dig med at optimere din hjemmeside således, at søgemaskinerne kan forstå indholdet, og dermed give hjemmesiden de placeringer, du sigter efter.

Få et uforpligtende tilbud på onsite optimering

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på onsite optimering af din hjemmeside. Udfyld og send den korte formular til venstre, så ringer vi til dig snarest muligt!