SEO

Forkortelsen SEO kommer af det engelske udtryk Search Engine Optimization. På dansk kalder vi det søgemaskineoptimering. Udtrykket beskriver de teknikker og metoder, som bruges til at opnå topplaceringer – og dermed den maksimale synlighed – i søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing.

Der er mange faktorer, der kan gøre din hjemmeside mere attraktiv i Googles øjne. Unikt indhold, let navigation og god intern og ekstern linkstruktur (linkbuilding) er blot nogle af disse faktorer.

SEO

SEO er en vedvarende proces. En god placering på Googles søgeresultater kommer således ikke natten over – og dine konkurrenter kæmper naturligvis også løbende for at stå så højt som muligt på listen over søgeresultater.

Hos dotSEO har vi optimeret mere end 100 hjemmesider. Vi ved præcis hvilke knapper man skal trykke på for at opnå gode placeringer. Ingen kan garantere en førsteplads på Googles liste, men vi garanterer, at vi altid gør en seriøs, professionel indsats for at sikre, at vores kunder opnår gode placeringer.

SEO er vejen frem for dig, der ønsker at gøre det let for dine kunder at finde dig på søgemaskinerne – og derved få mere trafik på din hjemmeside og få det maksimale ud af dit markedsføringsbudget!

Hos dotSEO er vi eksperter i SEO. Kontakt os i dag og få en snak om mulighederne – vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud!