Det bedste plugin til WordPress SEO

WordPress er et af de bedste CMS systemer, hvis ikke det aller bedste content management system, til dig der gerne vil have gode placeringer på Google. Der er selvfølgelig mange forskellige faktorer der afgøre hvilket system der passer bedst til dit website. Men hvis du blot skal have en simpel hjemmeside, som skal kunne fange kunder via det organiske søgeresultat, så er WordPress helt sikkert den bedste, billigste og nemmeste platform at arbejde med når det kommer til SEO.

Der er flere forskellige muligheder for at optimere dit WordPress website, der findes mange forskellige plugins der kan hjælpe dig med at optimere dit website til søgemaskinerne.

WordPress SEO by Yoast – WordPress søgemaskineoptimering

Det bedste plugin til dig der arbejder med WordPress og søgemaskineoptimering er uden tvivl WordPress SEO by Yoast, som kan downloades gratis fra WordPress.org: https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/ – ud over den gratis version, findes der også en udvidet version som koster knap 90 USD, se mere her: https://yoast.com/wordpress/plugins/seo-premium/

Vi benytter selv WordPress SEO by Yoast på største delen af vores egne websites, der ud over anbefaler vi altid vores kunder at bruge Yoast’s plugin.

Ud over WordPress plugins har Yoast også udviklet nogen super gode og vel optimeret WordPress themes som kan købes her: https://yoast.com/wordpress/themes/

Skriv et svar