WordPress SEO

Det bedste plugin til WordPress SEO

WordPress er et af de bedste CMS systemer, hvis ikke det aller bedste content management system, til dig der gerne vil have gode placeringer på Google. Der er selvfølgelig mange forskellige faktorer der afgøre hvilket system der passer bedst til dit website. Men hvis du blot skal have en simpel hjemmeside, som skal kunne fange kunder via det organiske søgeresultat, så er WordPress helt sikkert den bedste, billigste og nemmeste platform at arbejde med når det kommer til SEO.

Læs Videre

XML Sitemaps til søgeoptimering

Der er mange delte meninger om hvor stor en betydning XML sitemaps har for din hjemmesides placering i søgemaskinernes organiske søgeresultat. Personligt benytter jeg selv XML sitemaps på alle mine websites. Da jeg er af den overbevisning, at du med et XML sitemap giver Google en hjælpende hånd til at få alle dine sider korrekt indekseret – Det må da siges at være en BONUS i sig selv!


Så hvad er et sitemap enligt?
Sitemaps er en nem måde for webmastere at oplyse søgemaskinerne om webadresser på deres websteder, der er tilgængelige for gennemgang.

Læs Videre

Undgå duplicate content med canonical-tag

Søgemaskinerne Google, Yahoo og MSN er blevet enige om et nyt header tag – canonical-tag.

Med det nye header tag – canonical-tag kan man undgå største delen problemerne i forbindelse med duplicate content.

In action ser tagget således ud: <link rel=”canonical” href=”http://dotseo.dk/undga-duplicate-content-med-canonical-tag”>

Læs Videre